Menu

Onze winkel

Bij elke gelegenheid…

Valt Pasen vroeg dit jaar? Wanneer is het kermis? Vraag het aan de bakker, want voor elk feest moet u bij de bakker zijn langs geweest! Elke gelegenheid vraagt immers om eigen specialiteiten.

Met Kerst en Nieuwjaar vindt u alleen bij ons al sinds generaties lang de bladerdeegsterren en hartjes afgewerkt met botercrème. Maar ook de klassieke “stronken”, de stollen en de aangepaste broodjes kunt u bij ons verkrijgen.

Na de zoete hartjes van Valentijn, maken we ons op voor Pasen. Met veel passie wordt er chocolade gesmolten, in de vormen gegoten, afgekoeld en ontvormd. De hazen, de kippen en de eieren, stijlvol verpakt, zorgen voor een echt lentegevoel in de winkel.

Daarna is het tijd voor de communiefeesten en de kermis. Klein of groot, uitgebreid buffet of een simpele hap, wij proberen u met raad en daad bij te staan zodat het voor u een onvergetelijke dag wordt.

In mei en juni denken we ook nog aan de mama’s en de papa’s. Bij ons kunt u terecht voor aardbeienhartjes, stevige dessertjes, chocoladecadeautjes, ontbijtmandjes…

En dan wordt het zomer! Na de verwenbroodjes tijdens de examens worden de “warmweer”-specialiteiten gebakken: bbq-brood, focaccia, ciabatta, zuiders breekbrood, plattelandbrood, vakantiecake, waterlanders…

1 september: terug naar school! De rijpe appels en peren zorgen voor heerlijk gebak. Met onze lekkere, zelfgemaakte speculaas en onze gekende chocoladefiguren zorgt de Sint ook voor heel wat bedrijvigheid in de bakkerij en kunnen de pieten in elk schoentje iets lekkers leggen.

Concept & ontwerp: www.brightartdesign.be - Product- en portretfoto's: www.studioleyssen.be